ASZTALFOGLALÁS *-*

Teaszobánk a vírusjárvány miatt zárvatart!

teahaz-amai etlap1 kicsi

Érdemes tudni rólunk:

Ha szigorú értelemben vett, hagyományos japán teaházat keresel, akkor lehet, hogy nálunk meglepődsz majd egy kicsit. A mi teaházunk inkább nevezhető alternatívnak és picinek a 4 db asztalával, Japán értelemben is, épp ezért megosztanánk pár dolgot magunkról:

Kis teaházunkban saját termékeink gyártásán és rendezvényeink szervezésén is folyamatosan dolgozunk, ezért előfordulhat, hogy néha varrógép vagy billentyűzet zakatolását hallod. A munkatevékenységek zaját azért természetesen igyekszünk a minimumon tartani, hogy ezzel ne zavarjuk meg az itt töltött idődet.

A mellékhelyiséget a szomszédos művelődési házban, épületen belül találod, a „rohamszettet” természetesen biztosítjuk számodra.

Teaházunkban mosolygó kawaii plüssrengetegben, pocky-hegyektől övezve fogyaszthatod el azt, amit szeretnél.

Amire viszont biztosan számíthatsz:

Azt szeretnénk, hogy otthon érezd magad. Éppen ezért garantáljuk a családias, barátságos hangulatot és azt, hogy egyáltalán nem kell majd feszengened.

Ajándékboltunk vár téged sok szeretettel, ahol saját készítésű ajándéktárgyakkal és eredeti japán édességekkel is szolgálunk. De ha inkább csak fogyasztanál valamit, azt is megteheted itt.

Ha ezek után esetleg attól tartanál, hogy teaházunk nem elég „japános”, akkor megnyugtatunk, hogy japán vendégek által is tesztelt hely vagyunk.

Várunk haza!

AMAI Team