TAVASZI MONDOCON Jegyek *-*

Közeledik a tavasz , itt az idő, hogy készüljünk a fesztiválok forgatagára.  Üzletünkbe is megérkeztek a MondoCon jegyek , melynek ára 3500 ft/db . Ismét hatalmas élmény áradatra számíthat ,aki ellátogat, a 2018. április 7-8. között a Hungexpo területére. A jegy  a rendezvény mind két napjára belépést biztosít gazdájának az esemény alatt. Kicsik és nagyok jelmezbe bújnak és program -programot követ. Az Amai Land is készül az eseményre, Sakura Matsuri, Kawaii tea és sütemény bárt, kávéházat és az AMAI Shop-ot is kiköltözteti az eseményre. *-* Várunk mindenkit szeretettel!

Megérkeztek az Téli MondoCon jegyek! *-*

Vedd meg te is nálunk a MondoCon Tél jegyedet! *-*

Ismét megérkeztek hozzánk a MondoCon téli rendezvényének jegyei. Ne maradj le, vásárolj személyesen vagy postai kézbesítéssel(előre banki utalással) egészen 2017.december 29.-ig. Ára: 2500 ft/db

 

2017 Őszi Cosplay Party és fantasy Expo

Tájékoztatunk mindenkit, hogy szeptember 1-én (pénteken) és 2-án (szombaton) külsős rendezvény miatt zárva tartunk, azonban 2-án megtalálsz minket a Ferencvárosi Művelődési Központban, ahol édességekkel, ajándékbolttal és játékokkal várunk mindenkit! Látogass el a 2017 Őszi Cosplay Party és Fantasy Expo-ra! 

Újra nyitva!

A mai naptól (augusztus 17) ismét nyitva vagyunk! *.* Augusztus 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) kivételesen 18.00-ig tartunk nyitva. Ezt követően a megszokott nyitva tartással üzemelünk.
Várunk mindenkit sok szeretettel!

Amai Matsuri a nyári Mondocon-on is!

Immár harmadik éve színesítjük matsurinkkal a Mondocon programját, és idén nyáron sem lesz ez másként. Várunk mindenkit vadonatúj játékokkal és régi nagy kedvencekkel egyaránt. Matsurinkon a nyáré lesz a főszerep: fotózkodhatsz strandfalunk előtt, halászhatod a színes lufihalakat, a sárkányok hátán pedig ellovagolhatsz légvárunkig, ahol kormocskák várják, hogy begyűjtsd őket!

Ha pedig megéheztél, vagy csak nassolnál egy jót, a teaházunk csirkehúsos-kukoricás sobával, pandabox-szal, különféle salátákkal és sok más finomsággal vár Téged. A nyári melegben lehűlhetsz a fagylaltpultunknál, valamint most először kiotói matchából készült frissítő limonádét is szürcsölhetsz!

Édességpultuknál eredeti japán finomságok között, boltunk standjánál pedig számtalan kawaii cukiság között válogathatsz kedvedre.

Akár eszel-iszol, nasizol vagy boltunkban vásárolsz, egy szerencseszámot kapsz cserébe, mellyel részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lehetsz! (sorsolás 2017. július 15-én szombaton, 16.00 órakor az Amai Matsuri területén)

Az AMAI MATSURI mindenkit sok szeretettel vár 2017. július 15-én és 16-án a Hungexpo „D” csarnokában!

De mi is az az UMAIBO!?

De mi is az az UMAIBO!? Mivel édességeink egyenesen Japánból érkeznek hozzánk, előfordulhat, hogy nasipolcunkon barangolva szemet szúr neked néhány olyan finomság, amiről sosem hallottál, és nem igazán tudod, hogy mire számíthatsz. Ezért úgy gondoltuk megkönnyítjük a döntést, és időről időre bemutatunk egy-egy terméket, hogy eloszlassuk a kételyeket. Kezdjük az egyik legnépszerűbb, állandó nasinkkal, az Umaibo-val. Mi is az Umaibo? Japánban évtizedek óta hihetetlenül népszerű rágcsálnivaló a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. Szó szerinti fordításban „ízletes rudacskát” jelent, ami tömör és találó kifejezés. Lényegében egy puffasztott kukoricarúdról van, szó, melyet elképesztően sokféle és néha igen meglepő ízben gyártanak. Legyen szó akár fűszeres, pikáns, akár édes ízről. Íme néhány példa a teljesség igénye nélkül: találhatsz nálunk teriyakis, pizzás, zöldségsalátás, sültcsirkés, marhanyelves, szalámis, majonézes rákos, édeskekszes vagy akár csokoládés ízű pufirudat is. Ez utóbbi abban különbözik a többitől, hogy kívülről van bevonva finom csokoládéval. Bár az Umaibo elsőre nagyon könnyűnek tűnhet, ne hagyd magad megtéveszteni. Egy Umaibo elfogyasztása után meglepő telítettség-érzést tapasztalhatsz, köszönhető ez az intenzív és tartalmas összetevőknek. Ha nem próbáltad még az Umaibo-t, itt az alkalom! Csempéssz egy kis Japán élményt a mindennapjaidba! Szeretnéd kipróbálni?