Csodálatos dallamok

VARÁZSLATOT HALLHATSZ, LÁTHATSZ, ÉREZHETSZ.

2020. február 22.-én, ismét kibontja szárnyait az AMAI ANIME-Sound és bemutatja a Miracle Tour nevet viselő szimfonikus koncert show programját, melynek a Vasas Jégpalota ad helyet, Budapesten.
Színpadra kerülnek olyan csodálatos betétdalok mint, a Ghibli Studio alkotásaiból jól ismert, Joe Hisaishi mester által komponált: Nausika: A szél harcosa, Arrietty – Elvitte a manó, Laputa – Az égi palota, Kiki’s delivery service- Kiki a boszorkányfutár anime filmek betétdalai…
És még sok más érdekesség: Inuyasha, Sword Art Online és Fate Zero címet viselő alkotások lélegzetelállító dallamai .
Taiko dobok kíséretében felcsendül, az “Egy gésa emlékiratai” című “Oscar díjas” alkotás, varázslatos zenei világa, John Williams munkássága nyomán. Tarts velünk az óriás sakura fák közé és élvezd a látványt hatalmas kivetítőn.
Közel 2 óra fantasztikus utazás, 2 felvonásban, több mint 100 japán és magyar előadóművész jóvoltából.

Ha még nincs meg a saját jegyed vagy barátaidnak is vennél megteheted személyesen az AMAI Land és Teaszobában,

Budapesten a 19. kerületben a Fő utca 22. szám alatt.

És hogy mikor?

Minden kedd,csütörtök,péntek,szombat 14:00-19:30

Látogass el az esemény oldalunkra, hogy megtudd mi vár rád :

https://amaisound.com/

Várunk szeretettel!

AMAI Team

 

Megérkeztek Téli MondoCon jegyek

❄️❄️❄️❄️

Hamarosan beköszönt a tél és a “hófehér” takaró is eljön vele… Ennek tiszteletére megérkeztek hozzánk is a Téli MondoCon jegyek, mely ugyan csak egy napos lesz,mi mégis nagyon várjuk! 

Ha még nincs meg a saját jegyed vagy barátaidnak is vennél megteheted személyesen az AMAI Land és Teaszobában,

Budapesten a 19. kerületben a Fő utca 22. szám alatt.

És hogy mikor?

Minden kedd,csütörtök,péntek,szombat 14:00-19:30

Látogass el az esemény oldalunkra, hogy megtudd mi vár rád :

https://www.facebook.com/events/2717026954988191/

Várunk szeretettel!

AMAI Team

❄️❄️❄️❄️

Amai Karácsonyi Ajándékutalvány

Ajándékozz boldogságot szabadon!
Közeleg a karácsony és sokan vagyunk ,akik ilyenkor törik kicsiny kobakjukat :”Mit ajándékozzak neki? Minek örülne a legjobban?!”

Íme egy lehetséges megoldás …
Ajándékutalványaink 5 érték variációban állnak rendelkezésre november 9.-től a készlet erejéig!
Keressétek boltunkban és online. *-*

https://amailand.eu/product-category/ajandekutalvanyok/

Az AMAI Karácsonyi  Ajándékutalvány az AMAI Teaház és Kawaii Shop-ban kapható, bármely termék megvásárlására és szolgáltatásra felhasználható. Az utalvány egyszeri vásárlásra jogosít.

Az utalvány nem visszaváltható, illetve vásárláskor abból visszaadni nem tudunk. Az ajándékutalvány érvényes 2019. június 31-ig. -Csak a biztonsági matricával ellátott utalványokat tudjunk elfogadni.

TAVASZI MONDOCON Jegyek *-*

Közeledik a tavasz , itt az idő, hogy készüljünk a fesztiválok forgatagára.  Üzletünkbe is megérkeztek a MondoCon jegyek , melynek ára 3500 ft/db . Ismét hatalmas élmény áradatra számíthat ,aki ellátogat, a 2018. április 7-8. között a Hungexpo területére. A jegy  a rendezvény mind két napjára belépést biztosít gazdájának az esemény alatt. Kicsik és nagyok jelmezbe bújnak és program -programot követ. Az Amai Land is készül az eseményre, Sakura Matsuri, Kawaii tea és sütemény bárt, kávéházat és az AMAI Shop-ot is kiköltözteti az eseményre. *-* Várunk mindenkit szeretettel!

2017 Őszi Cosplay Party és fantasy Expo

Tájékoztatunk mindenkit, hogy szeptember 1-én (pénteken) és 2-án (szombaton) külsős rendezvény miatt zárva tartunk, azonban 2-án megtalálsz minket a Ferencvárosi Művelődési Központban, ahol édességekkel, ajándékbolttal és játékokkal várunk mindenkit! Látogass el a 2017 Őszi Cosplay Party és Fantasy Expo-ra! 

Újra nyitva!

A mai naptól (augusztus 17) ismét nyitva vagyunk! *.* Augusztus 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) kivételesen 18.00-ig tartunk nyitva. Ezt követően a megszokott nyitva tartással üzemelünk.
Várunk mindenkit sok szeretettel!