Amai Karácsonyi Ajándékutalvány

Ajándékozz boldogságot szabadon!
Közeleg a karácsony és sokan vagyunk ,akik ilyenkor törik kicsiny kobakjukat :”Mit ajándékozzak neki? Minek örülne a legjobban?!”

Íme egy lehetséges megoldás …
Ajándékutalványaink 5 érték variációban állnak rendelkezésre november 9.-től a készlet erejéig!
Keressétek boltunkban és online. *-*

https://amailand.eu/product-category/ajandekutalvanyok/

Az AMAI Karácsonyi  Ajándékutalvány az AMAI Teaház és Kawaii Shop-ban kapható, bármely termék megvásárlására és szolgáltatásra felhasználható. Az utalvány egyszeri vásárlásra jogosít.

Az utalvány nem visszaváltható, illetve vásárláskor abból visszaadni nem tudunk. Az ajándékutalvány érvényes 2019. június 31-ig. -Csak a biztonsági matricával ellátott utalványokat tudjunk elfogadni.

TAVASZI MONDOCON Jegyek *-*

Közeledik a tavasz , itt az idő, hogy készüljünk a fesztiválok forgatagára.  Üzletünkbe is megérkeztek a MondoCon jegyek , melynek ára 3500 ft/db . Ismét hatalmas élmény áradatra számíthat ,aki ellátogat, a 2018. április 7-8. között a Hungexpo területére. A jegy  a rendezvény mind két napjára belépést biztosít gazdájának az esemény alatt. Kicsik és nagyok jelmezbe bújnak és program -programot követ. Az Amai Land is készül az eseményre, Sakura Matsuri, Kawaii tea és sütemény bárt, kávéházat és az AMAI Shop-ot is kiköltözteti az eseményre. *-* Várunk mindenkit szeretettel!

Megérkeztek az Téli MondoCon jegyek! *-*

Vedd meg te is nálunk a MondoCon Tél jegyedet! *-*

Ismét megérkeztek hozzánk a MondoCon téli rendezvényének jegyei. Ne maradj le, vásárolj személyesen vagy postai kézbesítéssel(előre banki utalással) egészen 2017.december 29.-ig. Ára: 2500 ft/db

 

2017 Őszi Cosplay Party és fantasy Expo

Tájékoztatunk mindenkit, hogy szeptember 1-én (pénteken) és 2-án (szombaton) külsős rendezvény miatt zárva tartunk, azonban 2-án megtalálsz minket a Ferencvárosi Művelődési Központban, ahol édességekkel, ajándékbolttal és játékokkal várunk mindenkit! Látogass el a 2017 Őszi Cosplay Party és Fantasy Expo-ra! 

Újra nyitva!

A mai naptól (augusztus 17) ismét nyitva vagyunk! *.* Augusztus 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) kivételesen 18.00-ig tartunk nyitva. Ezt követően a megszokott nyitva tartással üzemelünk.
Várunk mindenkit sok szeretettel!