Immár harmadik éve színesítjük matsurinkkal a Mondocon programját, és idén nyáron sem lesz ez másként. Várunk mindenkit vadonatúj játékokkal és régi nagy kedvencekkel egyaránt. Matsurinkon a nyáré lesz a főszerep: fotózkodhatsz strandfalunk előtt, halászhatod a színes lufihalakat, a sárkányok hátán pedig ellovagolhatsz légvárunkig, ahol kormocskák várják, hogy begyűjtsd őket!

Ha pedig megéheztél, vagy csak nassolnál egy jót, a teaházunk csirkehúsos-kukoricás sobával, pandabox-szal, különféle salátákkal és sok más finomsággal vár Téged. A nyári melegben lehűlhetsz a fagylaltpultunknál, valamint most először kiotói matchából készült frissítő limonádét is szürcsölhetsz!

Édességpultuknál eredeti japán finomságok között, boltunk standjánál pedig számtalan kawaii cukiság között válogathatsz kedvedre.

Akár eszel-iszol, nasizol vagy boltunkban vásárolsz, egy szerencseszámot kapsz cserébe, mellyel részt vehetsz a sorsoláson, ahol egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány boldog tulajdonosa lehetsz! (sorsolás 2017. július 15-én szombaton, 16.00 órakor az Amai Matsuri területén)

Az AMAI MATSURI mindenkit sok szeretettel vár 2017. július 15-én és 16-án a Hungexpo „D” csarnokában!